Foto!fa 1 setmana

Música i dansa ambientant la Fira de San Isidre!

Foto!fa 1 mes

Entrà d'Alcoi passada! Un plaer acompanyar l' Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla, tocant per al Capità Moro 2018.

Foto!fa 1 mes

Demà de vesprada, el grup de dolçainers i percussió "El Sogall", tindrà el plaer de col.laborar amb l'Agrupació Musical Santa Cecilia de Castalla a l'entrada Mora d'Alcoi amb el Capità Moro 2018 de la Filà Verds.

fa 1 mes

#OpiniónAP Enric Valor i Castalla, per Joan Borja (@joanborj)

Foto!fa 1 mes

Bon dia! Compartim una interessant entrevista al nostre director Jordi Sempere, publicada per la Comparsa Cristians a la seua revista Capa i Espasa. :) Esperem que vos agrade!

Foto!fa 1 mes

I després de la presentació del CD, no parem practicament ni a vacances!!! Premi "Enric Valor" de novel.la en valencià. #Sogall #Castalla #MúsicaInspirada EnRondallesD'EnricValor #Esclafamuntanyes

fa 1 mes

El Sogall estrena els “Sons de Castalla” amb un concert a l’Auditori

Foto!fa 1 mes

Ens ho vam passar genial! Moltes gràcies a tots i totes.

Interpretada per la colla El Sogall al Certamen de Gran Colla d'Ontiyent 1016fa 1 mes

I per fi el dia! :) Aquesta vesprada celebrem, a les 19.30 a l'Auditori! https://www.youtube.com/watch?v=4SL0IOn9fO0

Foto!fa 2 mesos

Ja els tenim ací! Acabadets d'eixir del forn!!! Dissabte tenim una cita a les 19.30h a l'auditori de Castalla. "SONS DE CASTALLA"

Videofa 2 mesos

En una entrevista al Mosaic de les Comarques, Jordi i Emma ens parlen del CD i del concert que tindrà lloc el dissabte a l'Auditori. https://youtu.be/EJWXOm___1c

Foto!fa 2 mesos

Ultimem ja detalls per al concert en el que presentarem el nostre darrer treball discogràfic, "Sons de Castalla". Rere el CD no només hi ha un gran esforç i sacrifici, també 25 anys d'història, amb música tradicional i moderna. Vos esperem amb alegria el proper dissabte 24 de març, a les 19:30h a l'Auditori de Castalla.

Foto!fa 2 mesos

Aquesta vesprada, el director i la secretària del grup de dolçainers i percussió "El Sogall", Jordi Sempere Azorin i Emma Guill Teruel, han estat a Tva parlant del pròxim concert que el dissabte 24 de Març tindrà lloc a l'auditori de Castalla a les 19.30h on es presentarà el CD "Sons de Castalla". En breu, l'entrevista!!

Foto!fa 2 mesos

Un dels concerts més especials que hem preparat, amb vanguardia i tradició de la mà. Vos esperem el dissabte 24 a les 19.30h a l'Auditori de Castalla!