Foto!fa 2 setmanes

El grup de dolçainers i percussió "El Sogall" ja tenim la loteria de Nadal. Tot el q estiga interesat, pregunteu-nos!!

Foto!fa 1 mes

Concert d'intercanvi amb la Colla Els Traginers de Pedreguer! La setmana que ve anem nosaltres cap allà :)

Foto!fa 1 mes

Aquest matí hem fet la recollida d'un nou membre de la colla, que serà ara el percussionista més jove de tots. Benvingut, Adrià!

fa 1 mes

El Sogall participem a la Setmana Cultural! :) Ho farem ben acompanyats dels companys de la Colla Els Traginers de Pedreguer. Vos esperem a diumenge a les 12.00h a l'explanada del Parc de la Font! https://youtu.be/56CBjK1R4xc

Foto!fa 2 mesos

Ahir el grup de dolçainers i percussió "El Sogall" va estar a l'entrà mora d'Ibi amb la abanderada dels beduinos, acompanyant al ballet i la peça "Zahir-AvLu. Ho vam passar genial!!!!

🎶🎵 "PERIPLE", emocionant obertura del castellut David Leal Esteve interpretada per la colla El Sogall durant el concert "SONS DE #CASTALLA". ➕ Obres en la nostra secció 🥁 "DOLÇAINA I TABAL" http://www.diania.tv/category/videos/musica/dolcaina-i-tabalfa 2 mesos

Ací tenim l'obertura composada per David Leal, amb motiu del XXVé aniversari del grup, i interpretada al concert de presentació del CD.

Foto!fa 2 mesos

Recordeu!! Dimecres i dijous de 17.30h a 19.30h estarem a l'auditori per formalitzar matrícules.

Foto!fa 2 mesos

CASTALLA EN FESTES!! Vos deixem informació de matriculació a l'escola per a despres de festes. #BonesFestes

HERBERO DE MARIOLA, fanfàrria masera interpretada per la colla El Sogall de #Castalla. Aquesta peça sonarà enguany en la capitania dels Maseros Castalla!! https://www.youtube.com/watch?v=lmjpf9HuyAQfa 2 mesos

Fantàstic vídeo de Diània TV del passat Aplec! Interpretem Herbero de Mariola, de José R. Pascual Vilaplana. Esperem que vos agrade!

fa 3 mesos

Foto!fa 3 mesos

Ahir diumenge, acabavem el cicle de concerts amb l'intercanvi a Callosa d'en Sarrià amb la Colla l'Algar, abans de les vacances. Molt contents pel tracte rebut. Ens queden festes de moros i cristians a La Vila, Castalla, Villena, etc.. però ja mes relaxadets!! Se n'anem de vacances! Bon estiu.

Foto!fa 4 mesos

Tomorrow we are going to play in Castalla Internacional! :)

Foto!fa 4 mesos

Genial dia de convivència i música el d'ahir amb els amics de la Colla l'Algar de Callosa d'en Sarrià. Visita al castell de matí, dinaret, i de vesprada concertet de les 2 Colles a la Plaça de la Font Vella. Moltes gràcies per vindre Colla l'Algar!! El pròxim 22 de juliol ens toca a nosaltres visitar-los.

Videofa 4 mesos

Enllaç al video

Si el diumenge no teniu res que fer, a les 19.30h vos esperem a la plaça de la Font Vella, per a que pugau gaudir d'un concert junt amb els companys de la colla l'Algar de Callosa d'en Sarrià. Serà un concert un tant diferent. Ací vos deixem un xicotet avanç de l'assaig general de avuí.